ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Εορταστική σαλάτα καπριτσιόζα με εσπερειδοειδή και ντρέσινγκ μελιού
TAGS
Οδηγίες και υλικά για τη συνταγή
Εορταστική σαλάτα καπριτσιόζα με εσπερειδοειδή και ντρέσινγκ μελιού
υλικα
- 1 συσκευασία σαλάτα Καπριτσιόζα Φρεσκούλης
- 225 γρ. τυρί χαλούμι
- 1 ρόδι
- 1 πορτοκάλι
- 2 μανταρίνια
- 40 γρ. αμύγδαλα
- Αλάτι
- Πιπέρι
για το ντρέσινγκ
- 60 ml ελαιόλαδο
- 30 ml βαλσάμικο με ρόδι
- 1 κ.γ. μέλι
- 1 κ.γ. θυμάρι
Εκτελεση
1. Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε εκεί το χαλούμι, το οποίο έχουμε κόψει σε κύβους. Ψήνουμε για 2’ από τη μία πλευρά και 2’ από την άλλη.
2. Σε μια πιατέλα τοποθετούμε την σαλάτα καπριτσιόζα και αλατοπιπερώνουμε.
3. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρόδι καθαρισμένο, τις ροδέλες πορτοκαλιού και τα 2 μανταρίνια. Το ένα μανταρίνι σε φετούλες και το δεύτερο κομμένο στη μέση.
Τέλος, προσθέτουμε τα αμύγδαλα και τους κύβους από το ψημένο χαλούμι.
4. Σ’ ένα βαζάκι, ανακατεύουμε καλά το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο με ρόδι, το μέλι και το θυμάρι.
5. Περιχύνουμε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ και σερβίρουμε.
ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟΥΛΗ
δείτε επίσης: