Skip to main content

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Σαλάτα Καπριτσιόζα με ταλιάτα

Μερίδες: 2

Η σαλάτα καπριτσιόζα με ταλιάτα είναι ένα γεύμα, που θα χορτάσει μικρούς και μεγάλους.

Το Diet Stories μας αποκαλύπτει την γευστικότατη συνταγή σαλάτα Καπριτσιόζα με ταλιάτα. Υλοποιήστε και μοιραστείτε μαζί με τους ανθρώπους σας, μια συνταγή που απογειώνει τη μοσχαρίσια ταλιάτα.

Σαλάτα Καπριτσιόζα με Ταλιάτα Συνταγή

Δείτε τι περιέχει η σαλάτα Καπριτσιόζα με ταλιάτα του Diet Stories και γιατί να την επιλέξετε.

  • Λόλα πράσινη, λόλα κόκκινη, ρόκα: Αυτός ο δροσερός συνδυασμός λαχανικών ενισχύει τον μεταβολισμό. Βρείτε και τα τρία υλικά συγκεντρωμένα στη σαλάτα Καπριτσιόζα Φρεσκούλης.
  • Μοσχαρίσια ταλιάτα: Όπως κάθε μοσχαρίσιο κρέας, έτσι και η ταλιάτα είναι πολύ θρεπτική καθώς περιέχει μεταξύ άλλων πρωτεϊνη, σίδηρο και ψευδάργυρο.
  • Μήλο: Πολύ γνωστό για την περιεκτικότητά του σε βιταμίνη C.

Θα αγαπήσετε τα σαλάτα Καπριτσιόζα με ταλιάτα του Diet Stories γιατί είναι:

  • Πεντανόστιμη
  • Χορταστική
  • Θρεπτική
  • Από τις πιο εύκολες συνταγές για μεσημεριανό
  • Ιδανική για όλη την οικογένεια

Ανακαλύψτε και Άλλες Εύκολες Συνταγές με Σαλάτα Καπριτσιόζα

Οδηγίες και υλικά για τη συνταγή
Σαλάτα Καπριτσιόζα με ταλιάτα

υλικά για τη σαλατα

  • 1 συσκευασία σαλάτα Καπριτσιόζα Φρεσκούλης
  • 300 γρ. μοσχαρίσια ταλιάτα
  • 1 κ.γ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. βούτυρο χαμηλών λιπαρών
  • 1 κ.γ. φρέσκο ή αποξηραμένο θυμάρι
  • 1 μήλο κομμένο σε φετάκια
  • 2 κ.σ. φιλέ αμυγδάλου
  • Φρέσκο τριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι

υλικά για τη σάλτσα μήλου

  • 2 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια
  • 2 κ.σ. νερό
  • 1 κ.σ. μέλι
  • Φρέσκο τριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι

Εκτελεση

  1. Αλατοπιπερώνουμε την ταλιάτα και σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο με το βούτυρο, ρίχνουμε το θυμάρι και μόλις κάψουν προσθέτουμε την ταλιάτα. Σε υψηλή φωτιά ψήνουμε για 3-4΄ από κάθε πλευρά.
  2. Αποσύρουμε την ταλιάτα από τη φωτιά και αφήνουμε σε ξύλο κοπής για να ξεκουραστεί.
  3. Σε κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά ρίχνουμε όλα τα υλικά της σάλτσας, σκεπάζουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε  για περίπου 15΄ ή ώσπου να  μαλακώσουν τα μήλα.  Χτυπάμε με βαβδομίξερ χειρός μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  4. Σε 2 μπολ μοιράζουμε την Σαλάτα Καπριτσιόζα Φρεσκούλης, ρίχνουμε το φιλέ αμυγδάλου και τα φετάκια μήλου, κόβουμε την ταλιάτα σε λεπτές φέτες και τη σερβίρουμε πάνω από τη σαλάτα. Προσθέτουμε και  μερικές κουταλιές σάλτσα μήλου και σερβίρουμε.
Tip: Από το Diet Stories: “Φροντίστε να αποθηκεύετε πάντα τα λαχανάκια Βρυξελλών στο ψυγείο σας, ώστε να τα έχετε καλοδιατηρημένα και έτοιμα για μαγείρεμα ανά πάσα στιγμή.”
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 γρ.
Ενέργεια
334
kcal
Υδατ/κες
23
γρ
Πρωτεΐνη
32.2
γρ
Λιπαρά
11.6
γρ

ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟΥΛΗ

Σου άρεσε αυτή η συνταγή;

μοιράσου την και με άλλους