Οι ταλιατέλες με σπανάκι αποτελούν μια εύκολη συνταγή για όσους λατρεύουν να βάζουν στα υγιεινά τους γεύματα μια δόση healthy αμαρτίας!
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ξεδιπλώνει τη δημιουργικότητά της για πεντανόστιμες ταλιατέλες με σπανάκι. Δημιουργήστε ένα πεντανόστιμο γεύμα σε λιγότερο από 15 λεπτά και απογειώστε την ενέργειά σας
Ταλιατέλες με Σπανάκι – Συνταγή
Ανακαλύψτε τα συστατικά που περιέχουν οι ταλιατέλες με σπανάκι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και μάθετε γιατί πρέπει να τις επιλέξετε.
- Σπανάκι: Συμβάλλει στην προστασία του ανοσοποιητικού. Δοκιμάστε το Φρέσκο Σπανάκι του Φρεσκούλη, πλυμένο, καθαρισμένο και έτοιμο προς κατανάλωση.
- Άνηθο: Καταπολεμά την κακοσμία του στόματος. Επιλέξτε τον Φρέσκο Άνηθο του Φρεσκούλη και επωφεληθείτε από τις ευεργετικές του ιδιότητες.
- Κρεμμυδάκια φρέσκα καθαρισμένα: Βοηθούν στην εύρυθμη καρδιαγγειακή λειτουργία.
- Τοματίνια: Περιέχουν φλαβονοειδείς ουσίες που έχουν ευεργετικές δράσεις στους πνεύμονες.
Θα λατρέψετε τις ταλιατέλες με σπανάκι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου γιατί είναι:
- Λαχταριστές
- Ιδανικές για vegetarians
- Πανεύκολες στην προετοιμασία
- Υψηλές σε ενέργεια
Βρείτε και άλλες Εύκολες Συνταγές με Φρέσκο Σπανάκι:
Οδηγίες και υλικά για τη συνταγή
Ταλιατέλες με σπανάκι
υλικα
- 1 συσκευασία Σπανάκι Φρεσκούλης
- 2 κ.σ. Φρέσκος Άνηθος Φρεσκούλης
- 2 κ.σ. Δυόσμος Φρεσκούλης
- 2 Φρέσκα Κρεμμυδάκια Φρεσκούλης με τα φύλλα τους, ψιλοκομμένα
- 10 Τοματίνια Φρεσκούλης κομμένα στη μέση ή 5 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
- ¼ φλ. ελαιόλαδο
- 300 γρ. ταλιατέλες ή 2 φλ. κοφτό μακαρονάκι
- 250 γρ. ανθότυρο ή τυρί κρέμα
- 50 γρ. τυρί ροκφόρ ή φέτα
- Πιπέρι
- Αλάτι
Εκτελεση
- Ζεσταίνουμε πρώτα λίγο από το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 1-2′. Προσθέτουμε το σπανάκι και αφήνουνε να πιει τα υγρά του για 3-4′. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα μυρωδικά και τα τυριά. Ανακατεύουμε τα υλικά, να λιώσει το τυρί και να γίνει κρέμα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αλέθουμε στο μπλέντερ ώσπου να έχουμε μια κρέμα καταπράσινη και λεία.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία τους. Τα στραγγίζουμε, κρατώντας προηγουμένως ένα φλυτζάνι από το νερό στο οποίο έβρασαν. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα κομμένα τοματίνια. Αφήνουμε για 1′.
- Προσθέτουμε τα ζυμαρικά (σε χαμηλή φωτιά ) και περιχύνουμε τη σάλτσα σπανάκι. Συμπληρώνουμε λίγο από το νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά, για να αραιώσει η σάλτσα και ανακατεύουμε με τσιμπίδα, ώστε να κολλήσει επάνω στα ζυμαρικά.
- Σερβίρουμε στα πιάτα, τρίβοντας λίγο τυρί και ραντίζοντας με λίγο ελαιόλαδο. Τρίβουμε πιπέρι.
Tip: Από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: “Η συγκεκριμένη συνταγή είναι έτοιμη σε λιγότερο από 15’ και είναι η τέλεια επιλογή για τους φοιτητές, αλλά και για εσάς που προσέχετε τη διατροφή σας.”
ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟΥΛΗ
δείτε επίσης: